Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'attributes'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Calendars

  • Community Calendar

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 8 results

  1. Does anyone know why my drawing isn't showing some of the class attributes referenced from the source drawing? For instance, I've adjusted opacity and colour for paving but the adjustment won't show in my drawing no matter how many times I update the reference.
  2. I am trying to do a simple thing: have space tool elements different attributes via classes. Class assignment is working fine, however, it seems like pen and fill cannot have different attributes, namely, I am trying to have fill @ 5% and label @ 100% opacity - space sits on top of everything else with label being 100% sharp and area fill color coded but showing furniture etc behind. Is it just me or is the label tool working that way.
  3. Hi all! I'm having an issue where not all geometry is being represented in a section viewport with the same line type and weight. I've attached a screenshot. I have four slabs represented in each of these viewports — two concrete slabs on different stories, a floated floor, and an interior ceiling. The lower concrete slab and the ceiling are representing with an open-end whereas the floated floor and the upper slab are "closed" and have a border around them. The two concrete slabs are the same slab style and in the same class but appear with different styles. I can't for the life of me figure out where this is modifiable from. Any help is appreciated!
  4. So I have a class structure set up and therefore set my attributes to 'class style' but I have noticed that this changes and I'm not sure what key I''m pressing or what action I'm carrying out that is changing this? Any ideas? Its driving me crazy. I guess sometimes my active class changes to others too sometimes - I might start drawing on my '1 EXTG Walls' class and then all of sudden it might be back to my '0' class?
  5. Good afternoon, After taking a look at the Titleblock elements for VW 2018, it is indeed flexible, however there is an issue regarding exports. Normally, when any symbol is exported with record information - in autocad it automatically converts it to attributes that can be modified for the symbol - very convenient when setting up standards in between two platforms. What I like - Before record information exported on a multiline field automatically converted to a single line field which made it impossible to modify multi line text without dramatically modifying the exported titleblock. This issue seems to have dissapeared, but for a different reason i believe. Now - with the new Parametric titleblock - the record information is there, however it is not exported as linkable attributes in autocad. In other words, record information for the symbol is there - however, attributes assigned to the text do not modify the text anymore. I believe it is because it was converted to a parametric record - not a database (modifiable) record. I thought I'd share this because it was quite handy to work in between platforms that links records and attributes together. Parametric constraints however do not. Perhaps theres a fix i don't know about? Either way, Thanks for the help in advance!!
  6. Hi, I have a current issue with 1 particular drawing, it was working fine then all of a sudden everything is black and not showing the class attributes? or any colour, (it shows colour in ogen GL just not in Wireframe) i haven't changed any features unless by an accidental hot key combination that i am not aware of, for some reason all my Class Attributes are being over ridden and only displaying black on all. I have checked everything including display black and white only, all is as per all my other drawings, it literally happened in-between saving, closing and re-opening the file, has anyone ever seen this before. using VW 2017 on OSX 10.12.5 Class_Attributes_Issue.mov
  7. Hi Guys, Have been looking at the import attributes dialog (select Viewport > OIP > Classes… > Import…). What is the purpose of the Viewport Class Properties > Import Attributes dialog? There are some features of this dialog that make sense. These are – : Importing attributes from referenced Viewports. Maybe having referenced viewports take on the attributes of their residing document? Transferring Class overrides between Viewports. Any others you can think of? But what I am trying to get my head is, "Why would want to import Class attributes from the document Class attributes? Isn't this the same function as the Revert button? Any clues as to it's purpose?" Thanks. From Vw Help Opens the Import Attributes dialog box, to import the class attribute settings from the file. The attributes can be imported for the classes selected in the Viewport Class Properties dialog box, from corresponding classes, or from a specified class in the file or a specified viewport. Click OK to import the class attributes into the selected viewport. (The Eyedropper tool can also transfer class override attributes between viewports.)
  8. Hello, when I resize the attribute palette ; it crop a part of the palette simultaneously as it resize the text and the boxes (seems to be proportional). then you have no access to the hidden part of the palette. I cannot scroll up or down. for example, I have reduced the size of the palette from the top ; then it has cropped a part of the top. and then I tried to increase the lowest part ; it just generated some white part bellow the palette. see picture joined. Is it linked to my config ? to Mac Os config ? to some config error in my VW config ? thanks PS I am using VW2017 on Mac OS 10.11.6.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...