Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'render'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 57 results

  1. Hello, I'm having some issues with my light instruments not rendering. The problem seems to be that the instruments are casting a shadow on the emitter and "blocking" the light from showing. I did some searching around other topics but nothing seems to be working. I have ensured that my "Default Instrument Texture" is set to not cast shadows, and I tried building a new texture that also doesn't cast shadows and applying it to the spotlight instruments. If I uncheck "cast shadows" the light renders normally. Obviously this leads to the light also not casting shadows on objects from objects being lit... I tried applying "Default Instrument Texture" to other object as well and they continue to cast shadows. This is happening in OpenGL with shadows enabled and also in custom Renderworks with shadows enabled. Any help would be appreciated
  2. Hello, I am trying to render a 3D model in Vectorworks Spotlight, with graphics. I have added these graphics using import Image file (They are JPGS from PNG. It all looks fine, but when I render the model, some of the graphics are not changed, but some are completely enlarged, misplaced, or missing. Can anyone tell me why does this happen and how to fix this? Thank you
  3. The following is a problem that has plagued my files for awhile and im afraid will be a quite a noob problem. All the walls in my projects are classed Walls External or Walls Internal. Each class has a render setting to the right and left of wall. In the attached image I have selected weatherboards as the left render style. Looks fine apart from at some junctions the textures don't line up. Im guessing this is because somehow the texture is linked to the boundaries of the object as opposed to more of a world based setting (similar to ho hatches work). In the Render settings I have chosen auto-align plane for both walls however the two textures still don't line up. I know I can manually adjust the vertical offset but hoping to find away to have all walls set up when drawing so that regardless of texture chosen they will all line up unless specified otherwise. Can anyone point out where I am going wrong? Thanks in advance.
  4. I have a quick question regarding Exported Rendered Images from Vectorworks. When I export an image in whatever its format I get pale colors even though in Vectorworks colors appear perfect. Would somebody know why this happens? I’d like to obtain the same rich colors and contrast that Vectorworks gives me but in an exported image (without having to pass through photoshop to increase contrast..). Hope someone can help!
  5. Does anyone know of any tutorial for the render engine in vision 4 or vision 2017? It would be nice to finally have some reference on it. Cheers
  6. Hi, I have a problem when rendering interior scenes using Renderworks Realistic Interior Fast. I have included a sample of the rendered scene. I have tried numerous settings on the lighting options but I cannot get rid of these artifacts. I'm sure I'm doing something wrong but I cannot find where is the problem and I would appreciate any hint on how to solve the issue. I'm using VW2017 Thanks
  7. I have a series of elevations for a single storey building. For some reason they are taking a really long time to render. Similar projects normally take under a minute sometimes as fast as 10 seconds to update. This current one is at 7 minutes and still going. Is there a way to find out what is slowing it down?

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...