Jump to content
  • 0
P Retondo

Class visibilities in sheet layer viewports bug?

Question

v2016, I am unable to make sheet layer viewport class visibilities work.  If a class is turned off in a viewport, it still appears unless the class is turned off in the "current view" in the navigation palette.  This makes it impossible to have a certain class appear in one sheet layer viewport, and invisible in another.  Does anyone else experience this problem?

Class visibility bug.vwx

Share this post


Link to post

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm not seeing the bug.  Works as expected.  Your callout "you should not see this" points to nothing.

 

mk

Share this post


Link to post
  • 0

If other users don't see it in the same file, it may be the VGM cache getting stuck, but that can be confirmed by saving and closing/opening the file or restarting the application completely.

Share this post


Link to post
  • 0

Michael, thanks - bugsubmit engineer contacted me with the same observation, and when I restarted VW this morning, I'm not seeing the bug either.  So it's not a corrupted installation, but some state that is triggered by some as yet unknown event.  It does happen, trust me, and I created a new file to upload when I noticed this behavior in a project file I'm working on.  So the bug is not related to the file, either, but to some state that is a mystery.  Have you, or has anyone else, experienced this?  Jim, what is the VGM cache?  Not familiar with that.

Whatever is going on, it happens frequently.

Share this post


Link to post
  • 0

The VGM or Vectorworks Graphics Module now handles (When set to Best Performance or the middle setting) Top/PLan drawing via your computer's graphics card. There are reports that it seems to show old information that has been moved or removed. This issue does not affect prints or exports so far in our testing, but it is visually irritating.

Confirmed and filed as a bug - VB-135628

Share this post


Link to post
  • 0
1 hour ago, JimW said:

The VGM or Vectorworks Graphics Module now handles (When set to Best Performance or the middle setting) Top/PLan drawing via your computer's graphics card. There are reports that it seems to show old information that has been moved or removed. This issue does not affect prints or exports so far in our testing, but it is visually irritating.

Confirmed and filed as a bug - VB-135628

@JimW- I believe the original post was asking about 2016, not 2017. 

Share this post


Link to post
  • 0
Just now, rDesign said:

@JimW- I believe the original post was asking about 2016, not 2017. 

Fixed, ty, sorry I'm all over the place getting things filed today and had this and another thread open at once.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×