Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'excel'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Calendars

  • Community Calendar

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 2 results

  1. Hello all, I'm trying to import a CSV into my VW 2018 file via File>Import>Worsheet. Up until this point my workflow has been working fine, but I'm now trying to import the latest version of this CSV generated by Excel that now has cells that start with "E" and have a digit or two after, sometimes with a hyphen. Unfortunately, it appears that VW tries to do math on those cells and replaces them with 0e+000 and displays them as 0 if there's a hyphen (see "Worksheet View of Imported CSV.PNG) or some negative number if there isn't a hyphen What I've tried so far: - Restarting Vectorworks and my machine. Doesn't seem like the kind of problem to be resolved by this but it was worth a shot. - Using a Tab delimited worksheet instead. Same problem. - Checking that excel exported the data properly (see "Excel view before exporting CSV.PNG" and "Notepad++ view of imported CSV.PNG"). The exported file opens in other programs just fine. - Changing the cell format in the VW worksheet via Format>Cells... Doesn't help, and changing them to text just makes them display "0e+000" instead of 0. - Manually typing the data into the cells (due to the volume of cells that will eventually be involved in this, it's not a long term option but just as a test). It did work though if I first changed the cell format, but otherwise didn't work. Is there a setting somewhere for reverting all cell formats to text when importing CSVs? Do you know of another setting somewhere that might cause this or some workaround I could consider? I appreciate any help you can provide, thank you for your time! EDIT - If it helps, a friend suggested I try to recreate the problem from scratch, so I made a new csv and vwx, imported it as I had been and got the same problem.
  2. Dear VW lovers, would anyone know if it is possible to export Renderworks Style Settings into a worksheet or excel spread sheet? I have multiple Renderworks Styles and currently I am creating screenshots and copy paste them into a file for comparison. This is a huge effort and I would love to have a faster and more convenient work around for this. Any input is much appreciated. Cheers, Grethe

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...