Jump to content

steve s

Member
  • Content Count

    108
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About steve s

  • Rank
    Journeyman

Personal Information

  • Occupation
    landscape architect
  • Homepage
    www.mui.co.jp
  • Location
    Okinawa, Japan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. steve s

    mac os mojave beta

    I Installed it too, just for fun, VW was incredibly slow, so i went back to High Sierra.
  2. steve s

    Congratulations to Jim and the NV Team!

    doesn't the V seem a bit small? The logo is more easily recognisable I'd say.
  3. steve s

    Lack of 2D and 3D plants images

    this might help http://www.envirographic.com/products.htm
  4. steve s

    Looks like Vw2015 SP4 is available?

    My installer said install failed , but it appears it in fact, did not fail. Version number on splash screen is correct. And could not reinstall the update. might be a bug?
  5. steve s

    Site Model Crop not accurate

    this is so strange...I delete the crop, close and reopen and the crop returns. I delete the crop, draw a new one, close and reopen, it is offset like the previous one. It is seemingly impossible to fix a DTM if its moved, is this true? I never knew the crop would be so significant. I will have to go back to the original DTM in another drawing and start form there . This sure is frustrating, even the original DTM's crop is slightly offset, but not a big problem, I guess I may have accidentally moved the DTM.
  6. steve s

    Site Model Crop not accurate

    Ok so I moved the source data and the crop moved with it. Making it impossible to repair the dtm, or am I missing something?
  7. steve s

    Site Model Crop not accurate

    Thanks benson I'll give your suggestions a whirl ASAP
  8. steve s

    Site Model Crop not accurate

    thanks benson, now I have to figure out why my site model is moving, I don't recall moving them on purpose. Edit: Ok now I remember the site model was originally made in a different file, copied and pasted in this one. So now the question is how can I get the site model and crop aligned correctly and keeping all the other objects in their correct relative positions?
  9. steve s

    Site Model Crop not accurate

    Thanks Benson, I was in Plan View. I made a new file and dropped this dtm in. It still does it. I do not recall doing anything special with the crop I think it is the original default line. IF I move it it reflects the changes in the model. If I move it to the same location as the the other non editable line it does not show as I would expect. Ok I made a new site model in a new file, it is behaving the same way. Please see file
  10. steve s

    Site Model Crop not accurate

    See Pic, I want to edit the Site Model Crop, but it shows 2 lines, the dashed line is accurate but the editable brown line is offset. I am in top/Plan view. Very difficult to accurately edit the crop line this way. Anyone else notice this , what caused it, can I fix it??? Thanks
  11. steve s

    Setting metric dimensions in Plant Tool

    Did you set the documents preferences to use metric? That is necessary.
  12. steve s

    Vw 2015 cursor odd offset behavior

    just want to add me too, seems to start after changing views
  13. Over in the Navigation Palette when searching for a class i think it would be a lot easier to find if I could look for a color. I have a lot of classes with sub classes and they all look the same at a glance. I wish I could color code the class names.
  14. See pic, It seems I cannot do this. I imported a file with a lot of classes and sub classes, I would like to change the Class name and leave the subclasses attached to the new Class name, rather then renaming all the sub classes. Is this not possible? Thanks

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×