Jump to content

PeterYip

Member
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

About PeterYip

  • Rank
    Greenhorn

Personal Information

  • Location
    United Kingdom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @Danielle227 Glad you got it working.
  2. Thanks a lot, will give it a go. hopefully it will works on 2020 as well.
  3. Every now and then I copy a bunch of things from other 2d drawings, some in group, and some in symbols etc. When I am turning these draw into a 3D model, often when I decompose them a lot of them will became screen plane, I was wondering is there a quick way to turn everything into layer plane ? plugins or Marionette ? Many thanks
  4. Since I haven't done one like this before, thought I would give it a go. I drew it with a 3D polygon, (layer plane set to automatic), place the moulding on the path. (I personally like to keep Fix Profile check, as it would keep the extrude in the position I wanted it), Are you getting strange result, or it is giving you an error message and didnt extrude anything ?
  5. @Wes Gardner Thanks, thats what I have been doing after I got frustrated ....
  6. Updated to SP3 last night, started working this morning and noticed that the software will not respond when creating a viewport. Tried it on a brand new document, it lacks a little but will function. Rolled back to SP2.2 everything working as normal. Was wondering if anyone is experiencing the same ?? I am on OS 10.15 Mac Mini with Blackmagic ePGU Pro Thanks
  7. Recently having to drawing a lot of structural steel frames for a project I am working on, I found that the Structure Member Tool very hit and miss at most of the times. The main trouble I am having is whenever I need to adjust the level of the beams, the column will shorten for some reason and then I will need to go back and manually set the start and end level again, and other times the level of the column will read some bizarre levels, ie, it will change from start: 0 - end: 15000 to start:-7500 - end: 7500. Secondly the way it will try to mitre / join beams or columns seems to have a mind of its own. and it gets worst when you try to drawing a cranked beam. There seems to be no tool to extend, trim beams either In the end, I end up doing most of it in extrusion instead. Just wondering am I missing the tricks here ?? I have used many BIM software in the past, none as frustrating.... Many thanks
  8. Ar, sorry I might have mis-understood your question. 2 possibility, 1) either your sections are on screen plane or 2) you have unified view turned off hope this helps.
  9. Multiple view can either have same visibility on all of them or set individually. If you right click on one top left of the view pane you can choose the option from there. (see attached screenshot)
  10. @Andrew Davies Did a little read on the spec, as I have been interested in getting the eGPU pro. It seems it might be possible with a docking hub. https://www.apple.com/shop/question/answers/product/HM8Y2VC/A/exact-details-on-how-to-use-the-blackmagic-egpu-with-2-x-4k-usbc-monitors/QP4999C2D72UH97KP might be worth asking Blackmagic about how to go with this, I use to work with a lot of their equipments, their technical support are not bad.
  11. @Andrew Davies I have an idea, depends on which LG monitor you have, some do support daisy chain USB-C, so you could still plug your mac into 1 USB-C, and the other one to the 1st external monitor, and connect your 2nd external monitor to your first. Otherwise, there are HDMI>USB-C cable which should also work.
  12. @markdd Since the issue goes away when I set the crease angle to 0, and I have also tried it with Draw Edges switch of and fixes the problem as well. So its fair to say it is draw edges that are contributing to the issue. Thanks a lot for all the helps.
  13. Tried that without any luck, however I think I have solved the issue. Turns out if I change the crease angle to 0 on OpenGL options at background render setting, that goes away !!! Thanks a lot for all the helps.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...