Jump to content
  • 0

What is happening with wall joins in horizontal section viewports?


Ride

Question

Is there a reason wall joins don't appear correct in horizontal section viewports? See attached screenshots, one from the design layer, and one from a section viewport. Why do the wall randomly join, or not join?

 

Thanks

 

VW 2021SP4 Architect, InteriorCAD

Mac OS Mojave

Screen Shot 2021-07-26 at 11.49.09.png

Screen Shot 2021-07-26 at 11.49.18.png

Link to comment

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Vectorworks, Inc Employee

Just a guess since I haven't seen your file:

It could be that you need to manually join the wall joins that are failing here...

hth...

 

Also, check the Merge Cross Sections option under advanced properties?

Link to comment
  • 0

The walls were joined manually many times, but it's like playing whack-a-mole. Fix one side then the other doesn't render properly.

 

But your suggestion about merging cross sections worked. At least the "merge structural objects with the same fill" worked great.

 

Thanks!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...