Jump to content
  • 0
Mitchell (the other one)

SP3.1 - Cursor / 2D polygon tool issue

Question

Just updated to SP3.1 (yesterday) and I am now having a problem with my cursor.  When I click to select an item, no problem, everything is working as expected.  When I click on a blank area of the drawings to draw a marque to select multiple items, my cursor becomes the 2D polygon tool.  I can click on another object to 'escape' the tool or click Escape.  Thinking this was an issue with the Smart Options Display I turned that off, however the issue persists.  Any ideas / solutions?  And this issue has quickly taught me how much I use a marque to select several items at the same time.

Screen Shot 2021-03-26 at 10.17.43 AM.jpg

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Check the mode Bar for the Selection Tool. I think you have the Polygon Selection mode enabled.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...