Jump to content

markdd

Member
  • Posts

    2,646
  • Joined

  • Last visited

Community Answers

  1. markdd's post in Cable Tool text colour was marked as the answer   
    The Cable tools use auto-classing. Take a look at the classes generated by the tools (prefixed with CABLE) and hopefully you will see that some of the classes generated by the tool have their fill set to black.
     
    Hope that helps.
  2. markdd's post in Perspective view "Box" was marked as the answer   
    You have perspective crops turned on. Turn off in document preferences.
  3. markdd's post in Projecting an image was marked as the answer   
    Assuming you have VWX spotlight, the simplest and most foolproof way would be to make a gobo texture from the artwork you want to use and project it using a spotlight instrument. 
     
    http://app-help.vectorworks.net/2017/eng/VW2017_Guide/LightingDesign2/Creating_Gobo_Textures.htm
     
    There are a few youtube clips if you google "creating gobo textures in Vectorworks" that you may find helpful.
  4. markdd's post in Lighting / Rendering problem was marked as the answer   
    You will need to turn down ambient lighting. That can be found in the view menu under lighting.
  5. markdd's post in Title Block Scaling Issue was marked as the answer   
    It's because you are using the title block on a design layer. If you insert it on a sheet layer, then all will be well. It seems that if you have design layers set to a scale other than 1:1 the title block will remain fixed at the scale it was drawn at. Very counter intuitive I agree. The fix, if you want to use a title block on a design layer drawn at a scale other than 1:1 is to edit the title block and scale accordingly.
     
  6. markdd's post in Class Attributes not updating was marked as the answer   
    Do you have Layer colours enabled by mistake?
×
×
  • Create New...