Jump to content
  • 0
Kristin Proeger

Section cut showing as transparent?

Question

Posted (edited)

I have cut sections in a model today where the section cut has rendered transparent. I would like it to render as black. I was just working on another project where the section automatically rendered black. I went back and made sure that all the settings are the same as the original project, but STILL my section cut is transparent. I can't even see it. I have made sure that the class assigned to the section cut has a black fill, just like in the other drawing. When I first cut the section, the roof had a black fill, but when I updated the section, the fill was gone??? 

Screen Shot 2020-08-12 at 2.02.38 PM.png

Edited by Kristin Proeger

Share this post


Link to post

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

And where you assigned the black fill to your section cut did you check the box "Use at Creation"?

Share this post


Link to post
  • 0

Thanks so much for your suggestion. I figured out the problem when I was working in another file. Somehow, when I import the topography from another file, this happens. All I have to do is turn of the class that the topography is on. The problem goes away.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...