Jump to content
symo

Using "plot & model view" and worksheets

Recommended Posts

Hi all

 

I like to use the "plot & model view" command for showing vertical trusses with light fixtures in both lighting plots 3D renders. Problem is when I generate worksheets from the "create report" command, I get all the lighting instruments used in the "plot & model view" shown twice in the generated worksheets. 

 

Is there a work around for this? I like to use worksheets for entering light data info.

 

 

 

Share this post


Link to post

Edit the criteria of the worksheet database row to either specifically include the layer that has plot view or specifically exclude the model view or vice versa.

 

Objects in viewports are counted as separate objects as far as worksheets are concerned, so you have to be specific in WHERE you get/count the objects from.

 

Ask again if this was not clear enough

Share this post


Link to post

In the Create report dialogue uncheck “design layer viewports” which I think is on by default.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...