Jump to content
  • 0
nrkuhl

Hidden line not showing line types

Question

I have some elevations set to hidden line render, and hidden line is not properly displaying the line type (dashed) for my window hinge marker.  I know it won't display line color, but I'm pretty sure in the past it would properly display linetypes.

 

Is this a known issue, is anyone else experiencing this?

 

Edited to add: I just went back and looked at another project, and my hinge markers properly display in hidden line with both line type AND line color (shade of grey), so I have no idea what's going on in my current file.

Edited by nrkuhl

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

“Hidden line” render mode will display line colour but won’t display linetypes unless you are in “dashed hidden line”. In that mode you can nominate through the preference settings for that mode what linetype to use for the “dashed” element.

Share this post


Link to post
  • 0

Actually I just figured it out - for some reason in the section options it was set to show objects beyond section plan in class None.  So hidden line is showing both color and line type, as expected.  I've never needed to use dashed hidden line, actually.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...