Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'glitch'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 4 results

  1. Ian M.

    Nurbs Roadway

    I have inserted a nurbs roadway object into a drawing (see "Nurbs road 1" attached), but when I try to edit the elevation of one of the station points, the object contorts itself into a pretzel. Is this a bug, or am I doing something I shouldn't be? Nurbs road 1.pdf Nurbs road 2.pdf
  2. We are using Vectorworks 2016 (Architect) on Mac. One particular file has started deleting viewports from the Sheet layers when we export them. This feels like a glitch. The Navigation pane suggests that the viewports still exist - but they are no longer on the sheet layer than the Navigation pane says that they are on. I've no idea where to even start diagnosing this problem - any assistance greatly appreciated! Sam
  3. Hi all, My office recently upgraded to VW2017. We are experiencing a glitch where groups and symbols seemingly disappear when "stretched" to a new location via the reshape tool. Please see the attached image. Is there a quick way to refresh the drawing cache? The two ways we've found to make symbols reappear is to 1) enter their group and exit, and 2) quit the drawing and re-open. Neither of these methods are preferred. Thanks in advance, Geoff
  4. We are having trouble in a project share file. Vectorworks crashes when you try to click into the settings or double click on any window within the model. This even happens to windows that have just been created. Do you have any suggestions as to how to fix this? We are currently working in VW2016 SP3

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×