Jump to content

Anna Guzman

Member
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Anna Guzman


  1. Hello, newbie at Vectorworks and still transitioning from Autocad. I have a street plan drawn on my design layers, and I just created a new sheet layer to print my drawings.

    This is my plan on design layer:

    image.thumb.png.f3e32709703092f6968c08909fa8251f.png

    But I have issues with text sizes and dimension sizes. On my design layer I work on a 1:1 scale, so I have to set my text size to almost 2,000 points in order to see them. Is there a way to change this and make it more efficient? Also on my sheet I set my drawing at 1:500 for it to fit on the page, and I can't see my texts or dimensions.

    image.thumb.png.7cb83d397277a8e369181e30abcc495c.png

    Is there something I need to set somewhere to be able to see dimensions? That red line that crosses my street section are the dimensions but I can't see anything.

    image.thumb.png.f8a8d2f0c8e13bc55f74388da6ef38df.png

     

    Thank you.


  2. Hello, still new to Vectorworks, and trying to create a SITE MODEL SLOPE ANALYSIS REPORT from the 3d grid colored slopes. I can't seem to get the area for each slope range. I managed to create on from the 2d colored slopes but I think its not grid based, and I get weird areas. How can I get a report like this one, but based on the 3d grid colored slopes? Or what is it that this preformatted report is counting in the "projected area" and why am I getting such big amounts of square meters?

    image.thumb.png.cb534c07c2876ccdf0a36b0bd1ba5d17.png

     

    This is the site I want a report on. I have the colored slope grid, but how can I add the area depending on the color? 

    image.thumb.png.8ffd1c249cb498678be2bec4ed508eac.png


  3. Ok, so I made the image prop in another file and it worked, then I copied it to my model file, with no problems. I guess my model file must have some sort of bug or something. Thanks anyways!

    • Like 1

  4. Hello, can anyone help me out, when trying to create an image prop, these gray lines like frames keep showing up, I have photoshopped the image and has no background and is saved as png. When trying to mask the image an choosing the transparent color, it shows up with that gray frame, anyone had this problem before???

     

    image.thumb.png.8f69533a84bfb69a9dcdbbc23f922c8b.png

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×