Jump to content
  • 0

Viewport Printing as black


Question

In VW 2021 when I print sheet layers from viewports I've created, the view port prints as solid black. This is new activity for me. It used to print normal. If I export as PDF, it prints as expected. Any idea what I might have activated in settings? I create the VP with just a standard rectangle with white fill and black line. I have tried create from an unfilled rectangle, but it doesn't seem to have an effect.

 

Mac 11.5. VW2021 Designer. Epson 7520 at 11x17

 

IMG_0835.pdf

Link to comment

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

@James McNeal

On 7/27/2021 at 7:30 AM, James McNeal said:

It used to print normal

When? Earlier this week? In a prior version of Vectorworks? Or earlier in this version of Vectorworks? In the current Service Pack or a prior one? 

 

Better put: 

  • What version and Service Pack of Vectorworks were you using when it printed fine? 
  • What Service Pack are you using now in 2021? 

If you have any 'Far Out Objects' they might be responsible for this. Although I've not had this as a symptom of far out objects before, they cause such a wide variety symptoms it's worth checking. See this post for instructions of diagnosing and correcting them: 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...