Jump to content
  • 0
Frederic_Vbc

Section Viewport Issue - Landscape area 2021

Question

I've experienced issues with the Section Viewport and Landscape Area :

Case scenario

Vectoworks 2021 OZ SP1 Win 10
Landscape area applied to a site model (3D poly or Texture bed) and section Viewport is created. 

Issue

Landscape Area Components (Fill/Texture/Hatches or Material) are not showing as they should in Section Viewport.

Fix

Select Landscape Area and Disable 'By Class' in the Attributes Info Palette as it is overwriting other set up options.

Share this post


Link to post

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

By any chance do you have a Viewport Class Override set for the Class the landscape area is in? That would cause it to use the Override settings instead of the Class settings.

Share this post


Link to post
  • 0

I am seeing mostly the same thing, but for me it only depends on the Pen Style. The Pen Color can stay as By Class.

 

I have a feeling this is by design, but I can't figure out what would make this a good design.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...