Jump to content
  • 0
Samuel Derenboim

autoupdate tag tool bug

Question

I don't know if the team is aware of this issue yet, but....

If tags are used in worksheets and the id or a record is modified inside the worksheet, the tags (that display the custom id or record) don't auto update the custom ID in the viewport unless they are moved or edited directly. In other words, it appears that the tags 'know' they are updated, they just don't update their appearance until they are moved. This is specific to custom records only i believe. Could anyone try something similar to see if I'm not unique in this department?

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello Samuel,

 

Could I ask you for simple test file?

 

Thanks,

Kostadin Ivanov

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...