Jump to content

REYES

Member
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by REYES

  1. I agree. In order to test it out I minimized the amount of classes to only one and still have the same problem. I have tried to make sure all attributes are "By Class" in the AP and in the CW settings, and still have that issue. Wondering if anyone has succeeded at this and I'm missing something or if it's a real bug. Anyway's I'm attaching the file I've been using to test it out in case anyone feels lucky. thank you. CURTAIN WALL OVERRIDE.vwx
  2. Hi, Override is a crucial part of our workflow in our office and we cannot make it work with curtain walls. See attached photo. With only one class in the model (Black pen white fill) it shows correctly in the Design layer on the right but when we override it to render it with orange pen it only works with standard walls and polygons, but not with curtainwalls.
  3. Same problem here. has an Enhancement request been placed?
  4. I realized I put this in the wrong tab so I move it here: For some reason it won't let me to add new Hardware to a door. After clicking manage hardware the Door Hardware library "Add" and "Remove" tabs apear as grays nd it won't let me to edit them either. It's probably related to my Door hardware library being Read Only mode. Which I don't know how to switch from. I'm the only one with this issue in the office and we can't figure out what I have different from other users. See screenshot attached. It happens both in project sharing files and in new files. It'd be great if anyone can help out. thanks
  5. For some reason it won't let me to add new Hardware to a door. After clicking manage hardware the Door Hardware library "Add" and "Remove" tabs apear as grays nd it won't let me to edit them either. It's probably related to my Door hardware library being Read Only mode. Which I don't know how to switch from. I'm the only one with this issue in the office and we can't figure out what I have different from other users. See screenshot attached. It happens both in project sharing files and in new files. It'd be great if anyone can help out. thanks
  6. Thanks Kevin, It happened that the geometry was somehow corrupted and copying it to a new file solved the issue with the Custom Renderworks visualization problem. Reyes
  7. Even if the Curved Geometry is set to 'Very High' some of the curved elements come out shattered when rendered with Renderworks. As you can see, at the revolving door (modeled not plugin) or the street light outside (imported from sketchup). It shows perfectly fine in the Open GL (also attached) mode or in the hidden line. Any ideas on what might be the problem? I can send over the file if needed... Thanks!
  8. I have the same problem. Some of my materials default to Obj. Size 0 all the time.
×
×
  • Create New...