Jump to content
Grzegorz Krzemien

Tile filling does not map in slabs

Recommended Posts

Hello,

I have some problems with Tile fills in my slabs. I tried to create own Tile fillings for my slabs, but they all fail in sections. As I noticed even built-in Tile fills do not work properly - they are moved, not aligned etc. I tried many combinations of settings, but still either I am missing something or it just does not work.

Picture and file in attachment.

Slab test.jpg

Slab test.vwx

Share this post


Link to post

I can't open your file because I'm on VW2020 but I would check your 'Edit Tile Settings': do you have 'In Wall' + 'Fit to Wall' enabled? The former rotates the tile to the orientation of the wall/slab/roof component + the latter scales it to match the component's thickness

Share this post


Link to post

Yes you're right works fine in the VW2020 file. You need someone else to test it in VW2021. Don't believe I've seen any other posts about this happening in VW2021... Do the tiles work ok on roof components?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...