Jump to content

Question

Hi!

 

I'm running Vectorworks 2020 SP2 on Windows 10 in Virtualbox, running on a physical Macbook Pro (13", mid-2012) with a Intel HD Graphics 4000. Not the best GPU but should do the job for the small projects I'm working on.

 

I'm having the following issue right now: in the 3D (unified) view, objects are only visible when selected. In plan view objects are visible, but once switching to 3D unified view, they disappear. I've checked all unified view settings, should be okay. Tried to upgrade the driver for my graphics card but the latest driver for HD 4000 from Intel website (15.33 via https://downloadcenter.intel.com/download/29969/Intel-Graphics-Driver-for-Windows-15-33-?product=81499) is giving me an error..

 

Anyone who can help me out with this issue?

 

Many thanks!

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

1.  Make sure you don't have the clip cube activated. 🙂

 

2. Are the disappearing objects 2D objects on the screen plane?  Are there 3D objects that are also vanishing?

 

3. Does the same thing happen if you copy and paste some of the objects to a blank file?

 

When none of those solves the problem, can you post a file with at least one vanishing object?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...