Jump to content

Hello Community!

This Saturday, April 11, from 9am – 1pm EDT we will be performing maintenance on the Vectorworks Community Board. During this time, the site will be unavailable.

  • 0

Question

Vectorworks 2010

Section markers show up on design layer plans but not on viewports on sheet layers?

Layer and class settings are set to show the section markers on the viewports but they don't show.

What am I doing wrong?

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I think it was this way in 2010:

 

If you are creating the sections from a viewport on a Sheet Layer:  Select the section viewport.  Look in the OIP.  Is there a button for Section Line Instances?  If so, click that and choose what design layers and what viewports you want the section line to appear in.

 

If you are creating the sections from the design layer, then it's probably just a class visibility in the viewport.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...