Jump to content
  • 0
theory&practice

2019 Wont Boot Past Loading User Preferences

Question

I use VW just about everyday. Have a project due this week so I went to open it and it wont load past "loading user preferences". Deinstalled and reinstalled VW. Same issues. Thoughts or Suggestions?

Screen Shot 2019-06-17 at 9.23.02 AM.png

Share this post


Link to post

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Have you changed your serial number recently?

 

Otherwise, if it is that urgent, go to your VW user folder and rename it. Try to start VW again. Does it work after that?

Share this post


Link to post
  • 0

Apparently, if you give up all hope and put all your eggs in one basket to try once more or vow everlasting vengeance upon the VW 2019 creators it will ONLY THEN work. Basically, I uninstalled and reinstalled it 3 times and for no earthly reason, it now works again. Thanks for trying to help!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...