Jump to content
  • 0
dsnyder

Missing Resource Color for lighting objects Spotlight

Question

I have been working on a document in 2018 and suddenly the Color of my lighting symbols has disappeared.  I do not have Black and White Only checked and I also do not have use layer color in document preferences checked. I do have 2 viewports used in the show.  Are there any other settings that could be causing this?

spotlight question example.pdf

spotlight b:w question example.pdf

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It appears that you have some lineweight differences as well. Make sure that you don't have "Modify Lighting Instrument Colour" set to Lighting Instrument with all your instruments set to inherit class style.

 

There are two B/W settings, one in the Viewport (in the advanced tab) and one in Document preferences. Make sure that both are set to colour. 

 

If you are still stuck, share the file in a private message and I could take a look.

 

 

Share this post


Link to post
  • 0
10 hours ago, markdd said:

t appears that you have some lineweight differences as well. Make sure that you don't have "Modify Lighting Instrument Colour" set to Lighting Instrument with all your instruments set to inherit class style.

What menu is this option in? Can't seem to find it.

 

Quote

I found it in spotlight preferences and that was indeed it! Thanks!!

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×