Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
cna

Flyover Tool - Layer Issue

Question

Hi!

 

I'm trying to use the flyover tool to move around a 3D model but it seems it only moves the active layer. The "plane" on all of my layers are set to "layer" but the other non-active layers remain in place as if they were set to "sheet." How can I set the flyover tool to move around all of the visible layers? Is there something else I am missing here?

 

Thanks!

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Sounds like Unified View is not enabled.

 

It's in View menu, about half way down.  If it is enabled, also click into the Unified View Options to see if any of those prefs are causing unexpected view behavior.

 

-B

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...