Jump to content
  • 0
henry.matter

Licence server connection lost for one user only

Question

I have one user who keeps getting a licence server connection lost error, although there is no lost connection to the network.

this only happend to one user on 2016.

 

Has anyone else had  this before, and is there a known fix or is anyone able to help?

the log file shows a regular in and our for the user...

"09/27 14:52 (vektorwrx) OUT: fundamentals v2016 by douglas@admin-100
09/27 14:52 (vektorwrx) OUT: renderworks v2016 by douglas@admin-100
09/27 14:52 (vektorwrx) IN: fundamentals v2016 by douglas@admin-100
09/27 14:52 (vektorwrx) IN: renderworks v2016 by douglas@admin-100
09/27 14:52 (vektorwrx) OUT: fundamentals v2016 by douglas@admin-100
09/27 14:52 (vektorwrx) OUT: renderworks v2016 by douglas@admin-100
09/27 14:54 (vektorwrx) IN: fundamentals v2016 by douglas@admin-100
09/27 14:54 (vektorwrx) IN: renderworks v2016 by douglas@admin-100
09/27 14:54 (vektorwrx) OUT: fundamentals v2016 by douglas@admin-100
09/27 14:54 (vektorwrx) OUT: renderworks v2016 by douglas@admin-100
09/27 14:54 (vektorwrx) IN: fundamentals v2016 by douglas@admin-100
09/27 14:54 (vektorwrx) IN: renderworks v2016 by douglas@admin-100
09/27 14:55 (vektorwrx) OUT: fundamentals v2016 by douglas@admin-100
09/27 14:55 (vektorwrx) OUT: renderworks v2016 by douglas@admin-100 "

 

thanks

 

H

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×