Jump to content

MSAV

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MSAV

  • Rank
    Greenhorn

Personal Information

  • Location
    United Kingdom
  1. I have found the same issue with 21. And it has been reported as a bug to VW and been able to replicate it in 20 when I submitted it. Same position as MarcW haven't been in the point cloud world and ended up using Revit to do what I needed to do at the time because of this bug.
  2. jblock, I have reported that there is a problem in VW2020 section viewports of pointclouds display as black. This was replicated by the support team. I have now upgraded to 2021 hoping it would be fixed, but alas the problem persists. EDIT - Just looked back through my emails and I think it was you that may have replied to my support query ūüėČ
  3. I like the idea of clipping, but when creating as built drawings I would like to use the section lines I already have to compare against the point cloud.......Previously using VW 2017 this was not an issue. Just came back to VW and it doesn't work as before.
  4. Alas, I am having the same problem in VW 2020, Clip cube works correctly in Design Layers, but creating section viewports it is a black square. I have tried the fill options, and also seen the webinar about working with pointclouds from some years ago.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

√ó
√ó
  • Create New...