Jump to content
BTMLD

Spotlight - Lights turned on don't render in Section Viewports VW2019

Recommended Posts

Topic: Rendering Theatrical Fixtures in Sectional 3D Viewports

 

Issue: As seen in previous posts, lighting units that are turned on (confirmed in Visualization Palette that lights are turned on in all Viewports) will not render in a Section Viewport.  However - these same lights will render in a regular viewport.  For example: six Source Four fixtures aimed at the stage (and turned on) will render in a "Fast Renderworks" set to "Top" View in a Viewport - but in a section viewport looking at the stage - the light will not render in the same conditions - note that I am looking at the back wall and the field of the lights should appear on the back wall.  I've tried various settings in the Section Viewport settings to no avail...perhaps this was something fixed in VW2020?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...