Jump to content
  • 0
NickyC

Existing Tree Tool - getting 2D symbol to work

Question

I'm trying to use the "Existing Tree Tool"  to achieve a tree foliage outline for a 2D Top/Plan.

I create the tree in my design layer, input all the specs in the Object info panel, then use the 2D settings tab and select the wavy outline in 2D symbol that I want (see screengrab).

And then...well, nothing happens.

Have tried different permutations of class/layer/visibilities/views.

No change.

Think it might be a class problem, or some extra process through resource manager that I can't figure out.

 

Can anyone help?

 

VW 2020

Windows 10

Landmark (UK Metric) Garden Design template

Annotation 2020-03-09 134918.jpg

Annotation 2020-03-09 134834.jpg

Share this post


Link to post

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...