Jump to content
  • 0
Sebastiaan

disapearing textures in cloud rendering

Question

Hi,

 

I regularly render my files by starting a render from the Nomad App. This worked really well and fast.

 

However lately I have experienced random textures not being rendered and leaving empty geometry in my PDF's. 

 

They render fine locally, but not when I start it from nomad or cloud services.

 

I have just filed a support request, but am wondering if other users have experienced this too and maybe know what I can do to prevent it?

 

Can't post file here due to confidentiality.

 

Regards,

 

Sebastiaan

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

attached is a screenshot of a detail in the render. You can see the empty geometry where the texture should be. 

 

85633423_ScreenShot2019-09-24at20_27_51.thumb.png.9e6702c1404b59b77f72cd1c7d0b391a.png

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...