Jump to content
Helm

Section Viewports black background

Recommended Posts

If I make a section viewport then render it with OpenGL  the background is black.  Also there is no crop to edit.  Is this normal or am I missing something.

Share this post


Link to post

If there is no crop to edit, you should be able to draw one with the rectangle tool.

 

Perhaps the black background is coming from a RW Background? Check that the Viewport's OIP isn't set to have a RW Background.

Share this post


Link to post

I've had the black backgrounds - using Renderworks background as well as OpenGL, but only on some projects and not others - advice awaited on why. Best workaround has been to use simple sky background which is at least white > blue gradient.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...