Jump to content
Sign in to follow this  
Nathan@HPI

Hatch Appears Exploded

Recommended Posts

I have an area that I am trying to make fill with a stone hatch; however when I choose the hatch it appears exploded on the screen, simply a bunch of jumbled lines. In other drawings and files it shows up correctly.

I am thinking it is something related to the origin and being too far from the origin, but am not sure how to resolve the issue.

Has anyone had this problem of know how to fix it?

Thanks!

Share this post


Link to post

Could this be an issue with the scale of the hatch or the layer it's on? Try increasing or decreasing scale in the hatch dialog.

To investigate problems with distance from origin, draw a test object at the origin and apply the hatch. Duplicate the file and test on the dupe if there are concerns about altering this drawing.

Did the drawing origin move from the default 0,0? If so, can it be reset?

Can the entire collection of objects be moved closer to the origin? Maybe by pasting into a new file with some kind of registration monument placed in each layer? Viewport crops will need to be moved by same amount.

-B

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...