Jump to content
Sign in to follow this  
DonM

Textures in Section Viewports

Recommended Posts

I can't get to see textures properly in the 'section viewports' is there a bug? I see them fine if I use just use an elevation viewport with the 'use original' selection for classes, but it's a 'no go' if I try section viewports ...

Any solution going around?

Share this post


Link to post

You can see textures in Section Viewports, but they are applied in orientations that can be bizarrely different from what you see in an elevation.

Share this post


Link to post
Guest

Send a screen shot of the problem to me (and bugsubmit@nemetschek.net) and I'll look into it. I'll enter it as a quality control issue.

Share this post


Link to post

Thanks Katie, I'll send you the screenshots and examples of the texture correctly placed in a model layer perpective view. maybe you can get them to fix this ....

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...