Jump to content

Eli van Hooff

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Eli van Hooff

  • Rank
    Greenhorn

Personal Information

  • Location
    Netherlands
  1. @Nikolay Zhelyazkov Ah sorry... Just forwarded what I got from my student... Here by the right version: VWCrashDump.zip
  2. @Nikolay Zhelyazkov Hereby: VWCrashDump.dmp.zip
  3. @Nikolay Zhelyazkov Looking at the crashs, we could not find that VWX had crashed, but that CineRender did... She will try to re-create this crash after the lessons... ūüôā So far we have this: Beschrijving Pad naar toepassing met fout: C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\nvlt.inf_amd64_b2022deee1f104cf\Display.NvContainer\NVDisplay.Container.exe Probleem met handtekening Naam van probleemgebeurtenis: APPCRASH Naam van de toepassing: NVDisplay.Container.exe Versie van toepassing: 1.15.2586.5913 Tijdstempel van toepassing: 5c75252f Naam van foutmodule: combase.dll Versie van foutmodule: 10.0.18362.693 Tijdstempel van foutmodule: 1fabb0ef Uitzonderingscode: c00000fd Uitzonderingsmarge: 0000000000043443 Versie van besturingssysteem: 10.0.18363.2.0.0.768.101 Landinstelling-id: 1043 Aanvullende informatie 1: a625 Aanvullende informatie 2: a62514fcf816511cba42b9c716df4c74 Aanvullende informatie 3: a6ad Aanvullende informatie 4: a6ad64229730ee9d403e8cdb1b6ef9c9 Extra informatie over het probleem Bucket-id: 273ca8313df8ae632a39b432d8c266d2 (1889739649136617170)
  4. @Nikolay Zhelyazkov This actually still works as in VWX 2020 latest SP, on Windows for one of my students.... Without this method it kept crashing....
  5. I am working in Vectorworks Spotlight. I have a 150mb drawing which I am working in. At the moment when I add an lighting pipe to the drawing, only a line with markers will be displayed. Even when I go to OpenGL view, only the line will be viewed. But all my other lighting pipes will display correctly... Only new ones don't. When I open a new document, and copy paste the just created lighting pipe in the other document, and try the open GL view, the lighting pipe will just render correctly, no problems whatsoever.... So what is going on here? Did I reach the max of items that my drawing can render....? I have an Radeon Pro 460 4096 MB video card and an Intel HD Graphics 530 1536 MB. (there are two screens connected at the moment though) And enough space free on my mac, and 16GB of RAM. (the orange highlited line is the lighting pipe that should be rendered the way u can see in the other photo....)

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

√ó
√ó
  • Create New...