Jump to content
BenjaminD

Transparent walls on "Hidden line" elevation render

Recommended Posts

Hello, 

 

I'm coming from a Archicad and Revit background and fairly new to VW. I'm having trouble rendering simple lines elevations. Everything seams to be normal except for the walls that are transparent. All other rendering modes like OpenGL work fine, I only have the problem with the "hidden line".

 

I searched and tried a lot of things but couldn't figure that one out. Thanks for your help! 

Screen Shot 2018-08-29 at 8.45.40 AM.png

Share this post


Link to post

Hello BenjaminD and welcome to the world of Vectorworks. 

 

The first thing I suggest is to inspect the transparent walls, in top/plan view might be best, and verify that they have a solid fill. HTH.

Share this post


Link to post

Thanks RGyori!

 

Yes, they have a solid fill as per their class (see attached).

 

I have then a texture applied on one of the wall side (not as "per class"), the overall and other side texture is "per class", if that makes sense ...

 

Cheers! 

Screen Shot 2018-08-29 at 10.19.02 AM.png

Screen Shot 2018-08-29 at 10.23.28 AM.png

Share this post


Link to post

Sorry for the delay, I figured out that the "gradient" fill was causing the issue. I guess it has to be solid. Thanks for your help RGyori.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×