Jump to content
Sign in to follow this  
Jean-Marc

10.1.2 is still slow

Recommended Posts

Well, Jean-marc, slow hardware certainly isn't helping this situation, when CPUs that are 6 times faster are available. Did you experience the slowdown between 10.0 and 10.1 or between 9.x and 10.1?

Share this post


Link to post

I actually went from 8.5 to 10.1, so it was a rather large leap. However, I only noticed the problem when I began placing plants via the plant catalogue and started creating vegetation lines.

Share this post


Link to post

Although I do detect a very slight improvement with V10.1.2, I am still finding the going very slow on drawings with more than say 100 plant symbols, or if I have set up some vegetation lines. This is a serious problem, as some of my large scale landscape designs can include hundered or even thousands of plants. My productivity has been greatly diminished since going with v10.1.

I guess I have to return to my original question. Is this a hardware problem (Win 98, 640 Meg, Pentium 3, 500mhz), or is it a software issue?

Share this post


Link to post

Jean-marc, do you have the 3D enabled with your plants? You will see a tremendous speedup if you disable it while working and turn it on only for visualization.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×