Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Keith Hadland

2008/XP install problem

Question

I'm installing 2008 on an XP machine that previously had the Eval copy installed on it. I've deleted the 2008 Eval folder from program files and have also got rid of the Vectorworks 13 (sic) keys from the registry, but I keep getting an error 'Error trying to open WinAppB.zip'.

Watching the temp folder during the install the WinAppB.zip file is created but remains at 0 bytes.

Any pointers? (the Eval apparently installed cleanly but now fails with the same error!)

TIA

Keith

Edited by Keith Hadland

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest

You may need a new disk. I've seen this happen with one other customer installing VW 2008.

Contact Computers Unlimited directly to request the replacement disk.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...