Jump to content

lachs99

Member
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

    Never

Community Reputation

0 Neutral

About lachs99

  • Rank
    Greenhorn
  1. Hi everyone, I haven't actually read the whole thread, and I don't know whether you guys are talking about the same problems I'm facing, but I experienced some kind of the same problem as described in the first post. I also installed a new clean version of Windows XP Pro SP2. I am trying to install a USB Dongle, indicated by Windows as "Hardlock 1.02", using also the HASP Drivers by Aladdin. So maybe it doesn't exactly match your problems. If that's the case, sorry about bothering you. I couldn't find anyone talking about the version of th HASP HL Driver.... Well, maybe I overlooked some posts ... Anyway, I was using version 4.95 since I was thinking this was the newest version awailable at ealaddin.com. But I found a newer version today: 5.11 This solved my problem completely! So, just as a suggestion, try downloading version 5.11, dated "09/2004" from the ealaddin site. Maybe it will work with your problem, too. Site: http://www.ealaddin.com/support/hasp/enduser.asp Direct link: ftp://ftp.ealaddin.com/pub/hasp/hl/windows/installed/redistribute/drivers/HASP_User_Setup.zip Good luck, Tom [ 09-16-2004, 11:46 AM: Message edited by: lachs99 ]

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...