Jump to content
Sign in to follow this  
TiTaNiuM sAMuRai

Export image VW953 not working

Recommended Posts

VectorWorks 9.5.3 non-beta

QuickTime 6.0.2

MacOSX.2.2

model drawing on a network drive (OS9.1)

saving image to that same network drive

The rendered image of my model will not save. The Export Image dialogue comes up, I make some parameter changes, then hit the Save... button. The save dialogue pops up, I type a file name, then the re-render begins. When it finishes, the cursor returns to normal, and the Export Image dialogue is still there, awaiting my input. Clicking Save... again goes through the re-render. Clicking Cancel instead, closes the dialogue.

When I check for the file, from Finder, it's not there; it was never saved. I'm going to try from Classic.

[Confused][Mad]

Share this post


Link to post

Under Classic, with QT6 installed, the image still works fine.

Ergo, the Export Image doesn't work properly from OSX.2.2. I'll have to check an older machine with OSX.1.x to see if it had the same problem.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...