Jump to content
Sign in to follow this  
billholt

Memory failure?

Recommended Posts

My memory, that is. I have a script that I want to incorporate as a menu object in a custom workspace and am having trouble with the next step. However, I have done it before and think I'm doing the same thing now. Possible memory failure.

As I recall, here's what I did before: Placed the script in the "plugins" folder with the ".vsm" on the end of the name. Fired up VW. Opened the workspace editor and saw a list of PI-scripts that could be drug onto menus. Did the dragging. Exited workspace editor.

Now when I do this, no scripts show up in the left window of the workspace editor. Perhaps I'm forgetting a step?

Share this post


Link to post

Sorry guys ... I failed to check earlier posts until I'd already posted the above. After clicking the button, I saw the " vectorscript to menu"thread of 01/28/04 which reminded me of the step I was omitting.

All is working fine now. After seeing the 1/28 note, it took me less time to fix my problem than it did to post my original note. The benefits of reading the instructions.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...