Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'write access'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 1 result

  1. Hi All, I have had a brief look on the forum but have been unable to find a similar issue as having been identified or resolved - apologies if i've missed it and am duplicating. Since updating to SP4 (yesterday) i've had the following error message appear when trying to download a symbol from the resource library. It applies to ANY resource which is available to me but not downloaded. I've tried a few simple fixes (library refresh, restarts etc.) but not a fresh install as I'm on the road at the moment and that's not really an option for me. Anyone else experienced and managed to resolve this issue? Any assistance would be appreicated! I'm logged in as the (only user) Admin on my computer, and running a 2016 MacBook Pro, 2.9GhZ Core i7, 16 GB Ram, Radeon Pro 460, fully updated. Error message reads as follows: Vectorworks was unable to download the online resources from the (XXXXX.vwx). Verify that you have write access to the application libraries folder and try again. (Random resource download attempt screen grab of the error attached too) Thanks in advance!

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...