Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'text style'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 1 result

  1. Somehow my label legend manager has lost the ability to choose the Lighting Instrument Layout Symbol The Choose button is grayed out. My resource browser still has instruments and seems to be ok. I loaded an old file and it has the same problem, so the problem is not with the file itself. I started with a blank file from scratch and I can choose an instrument, so it is somehow related to some contamination I did while using my file. Any idea what I might have done to cause this problem? The instrument no longer shows up in the edit layout window, although it used to show up there. Sometimes there is a single vertical line that might have some relevance to an instrument. In one case, I was able to select the line and attempt to replace the instrument. Although I could select an instrument from the resource browser, it didn't appear in the label legend. How can I get the instrument back? The label legend still places the labels around the instrument when I use it, though sometimes the labels seem rather garbled, i.e. not exactly where I thought they should appear. Thanks.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×