Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bump mapping'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 2 results

  1. Displacement bump/ Grass will penetrate through an overlying object. Eg - grass through a paving stone It would be convenient if the texture of the overlying texture could negate this effect or if the grass/displacement bump could be set to react to all objects it interferes with.
  2. I have been running into issues with Rendering textures in my drawings. I have been using Vectorworks on my home computer since 2010 and the problem that I have noticed with the most recent update (version 2017), is that when I import/update my older plans and renderings into the 2017 version all the textures don't receive proper 'bump' values. When I start a new plan in the 2017 version and render it, everything works perfectly and renders beautifully. I've tried creating and editing textures in an original 2017 document and then importing them into an 'updated document', yet as soon as the texture is imported it no longer renders as it did in the original 2017 document where I created the texture. I've double checked all my lighting options, rendering options, and toggled all the same parameters in both documents but the end results of the renderings are completely different. I don't know if anyone else has experienced this, or maybe I've just got something really simple toggled wrong or set up wrong in previous documents that I haven't thought about checking but I hope you can help me or give me tips on a few things that I could check to allow me to update my renderings in older plans. Thank-you very much!

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...