Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'multi'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Roadmap
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 2 results

  1. Hi Vectorworks Team, Can somebody please paint an updated picture of which bits of Vectorworks and Renderworks use how many processor cores these days? It would really help us out with picking hardware specs. I assume most Vectorworks processes are now able to use multiple cores... How many should we be aiming for? Also please let us know any changes in the pipeline that might appear over the next couple of years i.e. enabling more processor threads.. Thanks! A
  2. Hi VW folks, I've been trying to get some multi circuit fixture, specifically 4 cell CYC flood units, onto my plot. Fully understand that to create multi circuit fixtures they should only contain symbols and maybe a locus point if necessary. So I manage to create that and even the alpha numbering works fine. Dragging one component of the multi circuit fixture causes the rest to move with the same displacement. So it essentially behaves as a multi circuit fixture should. However, when I bring up the build list on Instrument Summary, the multi circuit fixture appear only under the "unused fixtures" window while it's individual components are under the "used fixtures". I can only get counts for the individual parts. What gives? Recently upgraded from VW2011 to VW2017. Gabriel
×
×
  • Create New...