Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'accessory insertion'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Roadmap
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
    • Forum Feedback
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • ConnectCAD
    • Energos
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
    • Data Tags
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Calendars

  • Community Calendar
  • Training Calendar
  • Webinars
  • Community Groups

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 2 results

  1. Hi hi I'm trying to assign a second C-clamp to a moving light with the Accessory tool but after manipulating the second clamp to it place the center inserting point of the fixture is changed in 2d plot view? what is the best way to Attach a double c-clamp to a moving light? thank you.
  2. I tried to insert an iris in a S4 instrument using the symbol insertion tool, but it doesn't get attached to the instrument. When I move the instrument, it just stays there. Same thing for other accessories. They appear on the drawing, but not associated with the instrument. I double-click on the iris to get the tool. It does the same thing if I drag the iris from the Resources panel. What am I doing wrong?
×
×
  • Create New...