Jump to content

CS1

Member
  • Content Count

    666
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About CS1

  • Rank
    500 Club

Personal Information

  • Occupation
    Architectural Designer
  • Location
    NZ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I have also tried copying and pasting on the same layer and same thing happens
  2. I have a DLVP on DL1 showing various objects from DL3, when I click "lock position" half the objects disappear. If I then untick the box the objects dont reappear. Also if I copy the DLVP on DL1 and paste on DL2 the same thing happens. All the layers are at the same scale. In the effected DLVP I can turn on all classes and objects still wont show.
  3. These may be of help www.cben.net www.vectordepot.com
  4. I have two DLVPs on one Design Layer, I use the "Pick up Attributes Tool" (eyedropper) and in the settings I tick all the boxes (VP atributes as well). When I try take the attributes from one DLVP and apply them to the other nothing happens. The Layer and class visibilities remain the same so do the class overrides etc. Does anybody know whats going on?
  5. Seems to be just file specific. I have restarted VW and the computer and still had the problem. I also swapped workspaces and back again without a change. I have since opened a new file and imported the layers and objects etc and problem has gone away. Must have been a corrupted file. Thanks for your time.
  6. I have just started getting this problem. I always work in Top/Plan View, but now when i exit Groups the view changes to Top. I am not using symbols. When im on the page the view is set tp Top/Plan, when I enter the Group I check the view is still on top/Plan, when I hit exit Group and return to the Design Layer the View changes to Top. I can repeat this process over and over again.
  7. Thanks for that Ray I have been doing some reinstalling on my machine and somehow my application had reverted back to an "unupdated" version.
  8. Does anybody know why my VW application continues to run slower and slower as the day progresses. If I close and restart my machine it runs at a good speed again but then gradually gets slower again over about 2 or more hours. I dont use any other program with the same intensity as I do with VW so I cant realy tell if its just program specific or my machine. Hoping its not a virus The only other program I tend to run is Outlook and occasionally Word.
  9. These ideas sound great, has anyone added them to the wishlist?
  10. Haha thanks Peter, in your opinion how worth while has it been upgrading from 2008 to 2009?
  11. Has anyone else noticed that if you try using the eyedropper to take the opacity of an object and apply it to another object it doesnt work? I am just using rectangles and I have ticked the "object opacity" box in the eyedropper settings.
  12. I get this problem about once a week, but I am running 2008, any reasons as to why it does this?
  13. I am working on a layer and in the background I have another layer visible which only contains a DLVP. On the the layer I am working on I can snap to 2D objects that are visible in the DLVP but I cannot snap to extrudes. In my constraints pallette I have 3D snapping turned on and both layers are in top/plan and at the same scale. If the extrudes were on the layer and not in the DLVP I would be able to snap to them.
  14. Does anyone know why my file is starting to act extremely slow, when I am zoomed out from the page (so the floor plan takes up most of the screen) it responds almost instantly, when I zoom in say to an area 3.0mx3.0m it takes almost 5 seconds just to snap to a point or for the OIP to come up.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...