Jump to content

Michael Amann

Member
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Michael Amann

  • Rank
    Greenhorn

Personal Information

  • Location
    Austria

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I have a very specific issue in that I have a user in my company that is complaining that Vectorworks is taking (too) long to render images. I know the hardware requirements are listed here: https://www.vectorworks.net/sysreq?version=2019 Shes currently running a rig with the following configuration: Lenovo ThinkStation S30 Intel (R) Xeon (R) CPU E5-1620 v2 @ 3.70 GHz 32 GB RAM NVIDIA Quadro K2000 (2 GB) Samsung SSD 500 GB The hardware should be more than sufficient to run the application but changes to a 'Application not responding' when she starts to render something that should only take a few seconds. Again, his opinion. I am having a hard time to determine how long it SHOULD take to render something thus I can't figure how to resolve this dilemma. All I can see is that Vectorworks is only using parts of the systems power when rendering and sometimes even limiting it to a single core (out of 4) and rarely is the Workstation utilizing more than 50 % of it's power. Any settings within Vectorworks that I could adjust to increase rendering performance?

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...