Jump to content
Sign in to follow this  
carpalmer

Hidden Lines won't work VW13

Recommended Posts

Have been working on some interior renderings using RW and applying hidden line to foreground. As drawing got more advanced VW13 refused to render lines, got blank VP, and "out of memory" message. Tried rendering hidden lines only, also rendering in design layer, but to no avail...

then exported to VW12 and it rendered hidden lines like a charm! So pls look into it, also had similar issue with "clipping surface" command for grille work pattern: VW13 failed to do it properly (leaving some unclipped areas), exported to VW12 and it worked fine! Pls address both items since these are fundamental assets to the program...

many thx

Carpalmer

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...