Jump to content
Sign in to follow this  
ArchStudentLondon

Component problems with the double line tool

Recommended Posts

Hi all,

I'm new here, trying to get some tips on VectorWorks. I'm an Arch student in the UK and thought it would be handy to join this forum seeing as I use VW a lot.

I run VW 2008 on Mac OS X.

My current problem is regarding the components feature with the double line tool. Every time I specify the necessary components, I go to draw the line and the line appears with the relevant divisions [number of lines], but without the components!

Any solutions to this issue? I'm so frustrated as I can't add any proper detail to my drawings as a result!

Any help much appreciated!!

Cheers,

--

ASL

Edited by ArchStudentLondon

Share this post


Link to post

Hi,

When using the tool, choose "Create Lines and Polygons" option as the component hatches and fills will be polygons.

You can also create classes for each component and then assign the component to that class such that you can turn them on and off to achieve the desired "look".

Hope this helps

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...