Jump to content

domer1322

Member
  • Posts

    545
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by domer1322

  1. one  more thing, on a different subject.   About 2 years ago, on the forums, I reported I could not open VW 2015  because it gave me a dialog box "requires activation by the internet".  At that time, you said to ignore the message and just keep clicking the "try again" button.  That worked.    However, without explanation, it doesn't work anymore.  I can open VW2014, but not VW2015.  This behavior occurs on my MacBook, but I do most of my work on my iMac.  Both versions open just fine on the iMac.   Is there anything I can do to get this working on my Macbook again?   (Today I clicked "try again" over 40 times without success.   I am certain VW2015 is not running on my iMac while trying it on my Macbook.)

    1. domer1322

      domer1322

      OK ....   thanks

      before I try the full reinstall ....    can I do it by simply deleting the program application (without deleting all the associated files, like libraries, plug-ins, plant database) and then copy and paste the application off of my iMac into my Mac Book ?

    2. (See 5 other replies to this status update)

  2. one  more thing, on a different subject.   About 2 years ago, on the forums, I reported I could not open VW 2015  because it gave me a dialog box "requires activation by the internet".  At that time, you said to ignore the message and just keep clicking the "try again" button.  That worked.    However, without explanation, it doesn't work anymore.  I can open VW2014, but not VW2015.  This behavior occurs on my MacBook, but I do most of my work on my iMac.  Both versions open just fine on the iMac.   Is there anything I can do to get this working on my Macbook again?   (Today I clicked "try again" over 40 times without success.   I am certain VW2015 is not running on my iMac while trying it on my Macbook.)

    1. domer1322

      domer1322

      my late 2010 Macbook Air is on OS 10.10.5 and VW 2015 is using Service Pack 5.     I tried upgrading the MacOS 6 months ago and found it caused problems unrelated to VW, so I used time machine to restore OS 10.10.5.   Perhaps you might be on to something about the Mac OS, but I don't know how to change it because the newer MacOS caused massive battery use and slower website performance.  I don't want to mess that up again.  (I actually bought a new battery, and after installation realized it was the change to new OS causing the issues.)

    2. (See 5 other replies to this status update)

  3. one  more thing, on a different subject.   About 2 years ago, on the forums, I reported I could not open VW 2015  because it gave me a dialog box "requires activation by the internet".  At that time, you said to ignore the message and just keep clicking the "try again" button.  That worked.    However, without explanation, it doesn't work anymore.  I can open VW2014, but not VW2015.  This behavior occurs on my MacBook, but I do most of my work on my iMac.  Both versions open just fine on the iMac.   Is there anything I can do to get this working on my Macbook again?   (Today I clicked "try again" over 40 times without success.   I am certain VW2015 is not running on my iMac while trying it on my Macbook.)

    1. domer1322

      domer1322

      my late 2010 Macbook Air is on OS 10.10.5 and VW 2015 is using Service Pack 5.     I tried upgrading the MacOS 6 months ago and found it caused problems unrelated to VW, so I used time machine to restore OS 10.10.5.   Perhaps you might be on to something about the Mac OS, but I don't know how to change it because the newer MacOS caused massive battery use and slower website performance.  I don't want to mess that up again.  (I actually bought a new battery, and after installation realized it was the change to new OS causing the issues.)

    2. (See 5 other replies to this status update)

×
×
  • Create New...