Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'render settings'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements
    • News You Need
    • Job Board
  • Feedback
    • Wishlist - Feature and Content Requests
    • Known Issues
    • Wishes Granted / Issues Resolved
  • General
    • Troubleshooting
    • General Discussion
    • Architecture
    • Site Design
    • Entertainment
    • Vision and Previsualization
    • Braceworks
    • Rendering
    • Workflows
    • Buying and Selling Vectorworks Licenses
    • Hardware
  • Customization
    • Marionette
    • Vectorscript
    • Python Scripting
    • SDK
    • 3rd Party Services, Products and Events
  • Solids Modeling and 3D Printing
    • Subdivision
    • Solids Modeling
    • 3D Printing
  • Vectorworks in Action
  • Archive
    • Resource Sharing
    • Machine Design

Categories

  • Knowledgebase
    • Tech Bulletins
    • Troubleshooting
    • Workflows
    • How To
    • FAQs

Categories

  • Marionette - Objects
  • Marionette - Networks
  • Marionette - Nodes
  • Marionette - Menu Commands

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Occupation


Homepage


Hobbies


Location


Skype

Found 1 result

  1. Is it a known issue that hidden line sketch mode (I'm using Section viewports in this case), produces seriously unstable results? I've run into a few different ways it fails to draw the expected result: The most common issue is that it displays everything in the view, but sketch mode does not appear to be activated. In some cases, the line work initially displays in sketch mode, but then after drawing annotation in the viewport, sketch gets deactivated. To be clear, sketch is still checked off as the desired render option, but the viewport behaves as if it's been turned off. Other times, all of the lines "beyond cut plane" simply don't display at all. Silver lining here is that for whatever reason, this seems to reactivate sketch mode for the cut plane elements and the annotation. There's also cases where the model line work maintains sketch display, but the annotative layer displays without sketch. I've also gotten the reverse situation, where only the annotation was displaying in sketch! It's really all over the map. There does seem to be one way to control this situation (at least it's worked so far). I discovered that by setting the line style of objects beyond cut plane to "use original" in the advanced properties, I can stabilize the sketch render setting, and both model and annotation maintain the correct display. When this is overwritten with a single class, all bets are off. Unfortunately, using the original line style of each modeling object requires a lot more work than being able to quickly set all lines to the same weight. So this is an unfortunate work around to have to accept. Thanks, Matt

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×